top1

Trofee Van Hemelrijck

 

Dit trofee wordt uitgereikt aan het lid dat tijdens het jaar aan de meeste ritten deelgenomen heeft en zo de meeste "blauwe bollekes" verzameld heeft. In geval dat er twee (of meerdere) leden met hetzelfde aantal ritten het seizoen afsluiten, gaat deze trofee naar het lid dat in clubverband het meeste aantal kilometers heeft afgelegd.

De winnaar van de Trofee Van Hemelrijck 2010 was ... Jurgen Hellinckx die het meeste aantal blauwe bollekes wist te verzamelen. In totaal reed Jurgen 36 van de 41 ritten mee, goed voor een totaal van 3026 kilometers afgelegd in clubverband.

 Top10Kms

Top10Ritten 

 

 Enkele interessante statistieken in 2010:

  • In 2011 telde de club 54 rijdende leden.
  • In totaal stonden 41 ritten op de planning, waaronder 35 zondagsritten en 6 supercupritten.
  • Gemiddeld waren we met 25 man tijdens de zonsdagsritten en 21 tijdens de supercupritten.
  • In totaal hebben we samen 84.383 km in clubverband gefietst tijdens 2010.
  • De gemiddelde afstand van de zonsdagsritten bedroeg 78 km en van de supercupritten 131 km.

Naast de Trofee Van Hemelrijck wordt er jaarlijks ook nog een klassement gemaakt voor diegene die de meeste "gele bollekes" weet te verzamelen. Twee leden wisten in dit klassement een jaar lang de spanning hoog te houden en het werd een onbesliste nek aan nek race tussen Marc Wauters en Frank Hoedemaekers  ... Proficiat!

Geel

 

Clubkampioenschap

 

Het clubkampioenschap vond plaats op 9 oktober 2010. Zoals de traditie het wilt, werden 3 lokale ronden van 7 km afgelegd en werd er hevig gestreden om het Clubkampioenschap.

Er waren in totaal 39 van de 54 rijdende leden startgerechtigd om deel te nemen aan het clubkampioenschap. 

Startgerechtigden 

Maar liefst 31 leden kwamen opdagen en streden om de supercuptrofee. Na het afrekenen van de tijdens het jaar verzamelde bonificatie-seconden, benaderden 3 renners de streeftijd van 36'31". Zoals het reglement het stipuleert, wordt er bij gelijke stand gekeken naar wie de meeste aantal ritten tijdens het jaar gereden heeft. Zo kwam uiteindelijk Danny CrabbĂ© op de eerste plaats, gevolgd door Dirk Desloovere en Frabrice Servranckx.

 club2010

  

Klassement Clubkampioenschap

Uiteraard werd tijdens clubkampioenschap ook gekeken naar wie de snelste tijd wist neer te zetten, met de respectievelijke rondetijden. 

Snelste tijd 

Free Joomla! templates by AgeThemes